26aug

Volgende week vrijdag en zaterdag hopen wij veel bewoners van de Parken te ontmoeten op de weide voor Marialust. Vrijdag de volwassenen tijdens de buurtborrel waar CC Riders de muzikale omlijsting verzorgt. Hun muziek valt vaak onder de noemer Indo-rock, maar op 4 september staan rock-‘n-roll, country, jazz en blues op het programma. De vaste bandleden zijn Frans Sulilatu – gitaar en zang, Jan Allaart – keyboards en zang, Rob Krouwel – basgitaar en saxofoon, Gert Mulder – drums. Frans Sulilatu kan helaas 4 september niet aanwezig zijn, hij wordt vervangen door Henny Smit. En Joop de Haan voegt zich met zijn accordeon dit keer bij de band.
De ballons stijgen, onder aanvoering van de ballonvaarders Marcel Pijnappel en Bouke Zonneveld, rond 18.00 uur op. Dit ballonfeest is speciaal voor de liefhebbers en geen publieksevenement.

Zaterdag 5 september zal vooral de jeugd bij de poffertjeskraam en bij de kermisattracties vertoeven, maar hun ouders of grootouders kunnen zich ook dan prima vermaken voor de lachspiegels of met de Kop van Jut. En zij kunnen zich natuurlijk laten verrassen op de Parkenbuurtmarkt.

Het wordt zeker een mooi feest zo in de laat-zomer, waarbij ik heel erg hoop dat ook de zon onze gast wil zijn.

Namens de Wijkraad,
Coosje Wesselink