10jun

Festival ‘Zomer op Zwitsal’ en RTL Telekids presenteren: de MEGA BLUBBER POWER RACE!

Tijdens festival Zomer op Zwitsal in Apeldoorn is de Mega Blubber Power Race van RTL Telekids the place to be!

Wethouder Detlev Cziesso opent zaterdag 2 juli het Zwitsal Park in Apeldoorn. Het Zwitsal Park is deze dag hét evenemententerrein voor het gratis toegankelijke festival Zomer op Zwitsal, een festival voor jong én oud. Van 11.00 tot 19.00 uur zijn er op het terrein aan de Vlijtseweg verschillende attracties en activiteiten, foodtrucks met een overheerlijk aanbod, diverse loungebanken en muziek.

MEGA BLUBBER POWER RACE

Tijdens het festival Zomer op Zwitsal op zaterdag 2 juli is de Mega Blubber Power Race ook aanwezig! De Mega Blubber Power Race bestaat uit vele buitenattracties, zoals de Mega Stormbaan, Harry de Hengst, de Grot der 1000 Schatten, het Telekids springkussen, een extra lange buikglijbaan en bruisende schuimbaden. De drie zangeressen van de meidengroep Raak presenteren de Mega Blubber Power Race en treden ook op.

In de jaren ’90 was de Mega Blubber Power Race onderdeel van het populaire programma ‘Telekids’, waarin twee klassen de strijd met elkaar aangingen. In 2015 heeft het kinderplatform Telekids de Mega Blubber Power Race’ met groot succes opnieuw geïntroduceerd.

Het festival Zomer op Zwitsal is voor jong en oud en gratis toegankelijk. Voor het onderdeel Mega Blubber Power Race is registratie via www.megablubberpowerrace.nl (vanaf 10 juni online) verplicht. Dit voorkomt lange wachtrijen omdat de bezoekers en hun kinderen over drie tijdrondes tussen 11.00 – 17.00 uur naar binnen kunnen. Tijdens deze tijdrondes kunnen de deelnemers van de Mega Blubber Power Race het parcours afleggen, ravotten en gebruik maken van alle andere activiteiten zoals de draaischijf ‘Last One Standing’.

Diverse andere activiteiten
Zomer op Zwitsal heeft naast de Mega Blubber Power de Telekids Discoshow, met DJ, diverse bekende optredens van o.a. de populaire meidengroep RAAK, Telekids-kinderhelden Jul & Julia en Fien & Teun, schminken, Meet & Greet photobooth, Kids foodtruckfestival met heerlijke lekkernijen en activiteiten, ingerichte “ouderenhoek” voor de ouders met heerlijke loungebanken en relaxte loungy, jazzy, down-beat muziek. Uiteraard is er ook gedacht aan kids jonger dan vijf jaar.