03nov

Hoe zorgen we er in de Parken voor dat we er in de toekomst duurzaam warmpjes bij zitten?

Om dat én meer te weten te komen, organiseert de initiatiefgroep Duurzame Parken op 19 november een informatieavond in de aula van het Gymnasium.

We nodigen u van harte uit voor deze avond.

Het programma
Leden van de Initiatiefgroep laten op deze avond zien welke duurzame alternatieven er voor aardgas zijn. Jacob van Berkel, lector Duurzame Energie, verzorgt daarbij een nadere toelichting. Daarnaast komt Xandra van Lipzig van de Gemeente Apeldoorn aan het woord. Zij gaat vooral in op de actieve rol die bewoners van de Parken samen met de Initiatiefgroep spelen als het gaat om de verduurzaming van de energievoorziening in de wijk.

Een ander belangrijk agendapunt is een peiling. In december krijgen alle bewoners van de Parken namelijk de gelegenheid om zich uit te spreken over hun voorkeur voor de energievoorziening van de toekomst.

Neem uw telefoon mee
Tip: pak de energiespecial van het Parkenblad er nog eens bij. Hierin vindt u onder meer alle informatie over mogelijke alternatieven voor aardgas. En neem op de informatieavond uw telefoon mee – er staan interessante interactieve elementen op het programma.

Gymnasium – 19 november – 20 uur
We zien u graag op 19 november aanstaande in de aula van het Gymnasium (Kastanjelaan 10). Het programma start om 20.00 uur, maar u bent al vanaf 19.30 welkom voor een kopje koffie. Rond 21.30 sluiten we de avond af.

Met vriendelijke groet,

namens de initiatiefgroep Duurzame Parken,
Froukje Runia, Albert van Dam en Michael Boddeke