08apr

Van 24 mei tot en met 16 juni neemt Ashtonia het koninklijke Apeldoorn over, aldus hun website.

Degenen die de Ashton Brothers uit het theater kennen, hebben vast al tickets gekocht voor een avond ‘variété-spektakel’, inclusief een maaltijd en nazit. En de anderen kunnen we het van harte aanbevelen. Ze treden maar op drie plaatsen in Nederland op, dus grijp je kans!

Waarom noemen we het hier? Omdat zij neerstrijken op het Zwitsalterrein, en een aantal omwonenden hadden daar hun begrijpelijke reserves bij: Hoe zit het bijvoorbeeld met mogelijke parkeer- en geluidsoverlast? Tijdens de afgelopen Parkenborrel konden twee vertegenwoordigers van het gezelschap die zorg wegnemen. De voorstelling zelf vindt in een van de hallen plaats, zover mogelijk van de bebouwing, en voor het parkeren wordt gebruik gemaakt van de oude gemeentewerf. Bovendien is het om 11 uur afgelopen.

Doe mee!

De suggestie om vrijkaarten uit te delen, werd door Ashtonbrother-van-het-eerste-uur Friso van Vemde handig gepareerd door te wijzen op de mogelijkheid om vrijwilliger te worden, waarmee je een kaartje kunt verdienen. Nodig daarvoor is vooral een glimlach, een gastvrije houding, en de bereidheid om bij een aantal voorstellingen de bezoekers wegwijs te maken in alles rondom de voorstelling: parkeerbegeleiding, tickets checken, ‘tent’dienst, muntjes uitdelen etc. Je beloning is een kijkje achter de schermen en een gezonde maaltijd.

En … als vrijwilliger mag je ook de jas aan die je op de foto ziet.

Zin in? Meld je dan aan bij: vrijwilliger@ashtonbrothers.nl.