25mrt

Weet u dat u aanstaande zondag alweer uw buren kunt treffen om het glas te heffen, om (nader) kennis te maken, of om bij te praten?

Ze zijn er misschien niet allemaal, bij de maandelijkse ParkenBuurtBorrel op de laatste zondagmiddag van de maand, maar dat is wel dé kans om er in ieder geval een aantal te ontmoeten.

Ook zullen er tenminste 2 vertegenwoordigers van de Ashton Brothers acte de présence geven om eventuele vragen te beantwoorden in verband met de voorstellingen van hun show Ashtonia van 24 mei tot 16 juni op het Zwitsalterrein.

Vanaf 16:00 uur tot ongeveer 19:00 uur staan er drankjes (voor eigen rekening) en borrelhapjes klaar in het altijd gastvrije Koetshuis aan het Verzetstrijderspark 14, naast villa Marialust. Neem gerust uw buren, vrienden en familie mee.

Kunt u komende zondagmiddag niet bij onze maandelijkse ParkenBuurtBorrel zijn? Wij zullen u dan vanzelf missen, maar u kunt dan wel alvast de volgende datums in uw agenda zetten voor onze volgende ParkenBuurtBorrels (tot en met de zomer): namelijk op 28 april, 26 mei en 30 juni.