27aug

Zoals eerder aangekondigd in onze nieuwsbrief en op de website is het ParkenFeest dit jaar op vrijdag 30 en zaterdag 31 Augustus, zoals alle voorgaande jaren naast Marialust (Marialust Stichting Parksociëteit, Verzetsstrijderspark 10, 7316 CM Apeldoorn).

Hieronder vindt u de definitieve agenda.

Vrijdag 30 Augustus

ParkenBuurtBorrel

Op vrijdag 30 augustus a.s. staat hij er weer naast Marialust: de ronde tent waar u tussen 17.30 en 23.00 uur  met uw buurtgenoten kunt bijpraten.

Rond 18.00 uur is er (gratis) een kleine versnapering en vanaf 20.00 uur kunt u kaas proeven bij Marcels Kaas, van de Koninginnelaan. De drankjes zijn voor uw eigen rekening.
 
Zaterdag 31 Augustus

De zaterdag van het Parkenfeest staat zoals voorgaande jaren vooral in het teken van onze jongste inwoners in de Parken:

Kinderkermis

Zaterdag 31 augustus a.s. draait de zweefmolen van 10.00 tot 17.00 uur en vertrekt het treintje van het stationnetje. De Free Style Jump maakt zeker net als vorig jaar weer veel kinderen enthousiast, Op de kop van Jut en tegen de voetbalwand kan iedereen zich op verschillenden manieren uitleven.

Ook aan de inwendige mens is gedacht: iedereen kan gratis van de altijd smakelijke poffertjes, warm uit de pan genieten; ook vandaag zijn de drankjes voor eigen rekening.
 
Insecten

Op zaterdag is er niet alleen aandacht voor (kleine) kinderen, maar ook voor kleine beestjes!  Het IVN is present met een insectenspeurtocht en/of insectenburchten.
Moe van alle activiteiten? Er zijn klimaatjes-boeken om rustig te bekijken of voorgelezen te worden uit “blij met een bij”.
 
De Parkenfeest sponsoren

Ons Parkenfeest is alleen mogelijk dankzij onze sponsoren. Voor deze twee feestdagen krijgen wij bijdragen van Taken Schilders, Wensing, De Graaf, Boti, en Marcels Kaas.

Daarnaast maken onze vaste sponsoren (gemeente Apeldoorn, Amazing, het Koetshuis, DRM – Mulder duurzaam, Saab Apeldoorn en de Notarissen van Naam) onze activiteiten mogelijk.
 
Vrijwilligers gevraagd

Geen feest zonder tafels, stoelen, lichtjes en slingers. Wie helpt ons mee dit alles een plaatsje op het feestterrein te geven? Deze helpende handen zijn nodig op vrijdag 30 augustus a.s. van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur.

U kunt zich daarvoor, liefst uiterlijk woensdag 28 augustus per mail opgeven: info@deparken.nl