02feb

Tot en met 14 februari 2020 kunt u meedoen aan een peiling van de initiatiefgroep Duurzame Parken om als bewoner van onze wijk een voorkeur uit te spreken voor een alternatief voor Aardgas. 

14jan

Op woensdag 19 februari a.s. is de jaarvergadering van de Vereniging De Parken in het gebouw Irene bij de Grote Kerk aan de Koninginnelaan.

03nov

Hoe zorgen we er in de Parken voor dat we er in de toekomst duurzaam warmpjes bij zitten?

17sep

Op woensdag 25 september a.s. organiseert de initiatiefgroep Duurzame Parken een informatie-avond met als thema: Glas-isolatie, meer comfort en energie-besparen.

15jul

Vanaf vandaag is er een eigen pagina voor Initiatiefgroep Duurzame Parken op onze website. U kunt deze vinden onder het menu “De Parken/Duurzame Parken” of hier direct lezen.

07mei

Naar aanleiding van de vele vragen over het parkeerregime in de Parken organiseert de gemeente Apeldoorn op 15 mei om 19:00 uur een bewonersbijeenkomst in de Grote Kerk Apeldoorn, Loolaan 16.

07mei

Op dinsdag 21 mei a.s. organiseert de initiatiefgroep Duurzame Parken een informatieavond over de mogelijkheden voor zonnepanelen in de Parken.

08apr

Op donderdag 25 april a.s. organiseert de initiatiefgroep Duurzame Parken een informatieavond over de mogelijkheden voor woningisolatie. 

08apr

Komt dat zien

  • 0 Comments

Van 24 mei tot en met 16 juni neemt Ashtonia het koninklijke Apeldoorn over, aldus hun website.

21feb

Duurzaam picknicken

  • 0 Comments

Het Verzetsstrijderspark is een mooi en nuttig element rijker. Woensdagmiddag 20 februari onthulde wethouder Willems, samen met maker Jan, een ‘circulaire’ picknickplaats.